Over Confia

Over Confia

Confia is opgericht in 2007 door een deel van de Business Process Outsourcing (BPO) activiteiten van Deloitte over te nemen. Ons management team en onze medewerkers beschikken dus over jarenlange ervaring. We zijn een jong en enthousiast team met ambitie. Onze oplossingen gaan verder dan de huidige standaarden. We zijn resultaatgericht en beschouwen onze opdrachtgevers als partners. We delen kostenbesparingen, opbrengsten en risico’s met hen.

Confia staat ook voor daadkracht en passie. Daadkracht als het op implementeren en uitvoeren van complexe opdrachten aankomt, passie als het gaat om ons inlevingsvermogen in de wensen van onze opdrachtgevers. Wij geloven niet alleen in de kwaliteit en flexibiliteit van onze oplossingen, wij vinden het ook gewoon leuk om ze in de praktijk te realiseren.

Onze Missie

Een gezonde passie voor excellente dienstverlening, voortdurend zoeken naar mogelijke efficienties voor onze clienten én blijvend investeren in en werken aan vertrouwen. Dat zijn de ingrediënten voor onze oplossingen…

Management Team

Philip Heinrich RA

Managing Director

Philip (1960) is oprichter van Confia. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring met consultancy vraagstukken. Voor de oprichting van Confia was Philip als partner verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de outsourcingpraktijk binnen Andersen (later Deloitte) in Nederland. Zijn specialisme is advisering op het gebied van de financiële functie, procesregie in de vastgoedbeheer-keten en de begeleiding bij outsourcingstrajecten.

Imre Kalkman MSRE

Partner Confia Business Consulting

Imre (1989) is binnen Confia verantwoordelijk voor procesoptimalisatie in de beheerketen, (door)ontwikkeling van de IT Backbone onder de vastgoedbeheeroplossing en veranderingstrajecten. Zijn focus ligt op de inrichting en beheer van het dienstverleningsproces, vanaf het uitvoeren van de outsourcing fit assessment tot en met continue verbeteringsprogramma’s.

Nieuwsgierig geworden? We leggen u graag uit wat we voor u kunnen doen.